9 ting du skal prøve i New York

Jeg bliver tit spurgt om gode råd til oplevelser i New York. Mit bedste råd er nok at købe en guidebog. Selvfølgelig ved jeg godt, at det folk efterspørger er noget unikt, hemmeligt eller underfundigt, som ikke står i guidebøgerne. Problemet er bare, at der nærmest ikke findes det hjørne af New York, som ikke er beskrevet i den ene eller anden guide til byen.

Min hverdag er præget af skole og arbejde, og det er nok det mindst turistede, man kan forestille sig, omend det ikke er særlig sjove ting at give sig i kast med som turist. Men nu har jeg lavet denne lille guide til ting, jeg godt kan lide at lave i NYC. Tjek det ud eller læs din guidebog 🙂


Flyv hen over New York.
Man kan se byen fra både dobbeltdækkerbus og helikopter. Jeg har ikke prøvet nogle af delene. Til gengæld skal jeg i næste weekend ud og flyve i luftballon. (blogpost følger.) Dog er det lidt snyd, da ballonen ikke flyver henover Manhattan, men derimod letter fra Middletown, ca. 2 timer nord for NYC.

Turen over Brooklyn Bridge. En af mine yndlingsturist ting at foretage mig er at gå over Brooklyn Bridge. I går aftes tog vi turen på cykel. Det er fantastisk smukt, når man cykler fra Brooklyn siden over til Manhattan og har den karakteristiske skyline som udsigt. Turen kan i øvrigt kombineres med en dag i DUMBO, hvor der er masser af små butikker, gallerier og en lækker park at slendre i.

Oyama Sushi. Jeg har tidligere nævnt Oyama her på bloggen. Men jeg gør det gerne igen. Det er klart et af de bedste og billigste sushisteder, som jeg har fundet.

Nobu. I den anden ende af skalaen ligger restaurant Nobu. Du skal regne med at slippe omkring 100$, men så får du også sushi i verdensklasse. Restauranten har en michelin stjerne. (Husk at bestille bord.)

Shopping i East Village. Butikkerne åbner sent, så start med en brunch og ta’ så på shopping i East Village. Mit yndlingsbrucnh sted er Ciao for Now på 12. gade mellem A og B. Når du er klar til at shoppe, så er især 9. og 7. gade i mellem avenue A og Second Avenue værd at tjekke ud.

Glo på hunde. Det lyder måske fjollet, men det er god underholdning. I de fleste af New Yorks parker er der hundegårde, hvor man kan slippe sin hund løs, hvis man ikke har nogen hund, ja så kan man glo, og det gør jeg gerne. Tjek fx Thomkins Square Park, hvor man udover at glo på hunde også kan spille bordtennis.

Yoga to the People. Hvis man er til yoga er det værd at tage sportstøjet med og prøve en time hos Yoga to the People. Det er donationsbaseret – det vil sige, at man selv bestemmer, hvor mange penge, man vil betale.

Highline Park. Det er egentlig en gammel togbane, men nu er det en park. Hævet over gadeplan løber denne smalle park hele vejen fra 14.-30. gade i Meatpacking District. (Helt ude vest på i mellem 10. og 11. avenue)

Find et hustag. Langt de fleste af New York’s tage er flade. Derfor kan man også finde en del barer, der har “roof top terrasse.” Vi er så heldige, at have vores egen private en af slagsen, hvor det er fantastisk at hænge ud – især når solen er på vej ned.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s