Tanzania

Jeg boede i Tanzania i seks måneder fra februar 2010. Et praktikforløb på den danske ambassade i Dar es Salaam havde fået mig til at flytte væk fra Danmark for en længere periode.

Min opgave på ambassaden var først og fremmest at udvikle en kommunikationsstrategi og dernæst at forbedre udseende og indholdet på hjemmesiden.

Udover det åbenlyse journalistiske arbejde blev det også til 6 måneders lære i diplomati og det at være hvid i Afrika. De bedste minder fra mine 6 måneder er nu fra mine weekender på Zanzibar, hvor jeg dykkede efter selvlysende fisk og skildpadder.

Uden at komme ind på detaljer, så tror jeg at alle inklusiv min chef Lars Mikkel Johannessen, min medpraktikant Mikkel Bonne og ambassadøren Bjarne Sørensen, alle vil skrive under på, at jeg ikke bestod testen som diplomat. Men det er også okay. I hvert fald lærte jeg, at jeg nok aldrig skal arbejde for en stor institution eller udenrigsministeriet for den sags skyld. Jeg hører til i NGO-verdenen, hvor jeg kan arbejde direkte med de mennesker, jeg gerne vil skabe forandring for, fremfor at sidde på et nedkølet kontor der til forveksling lige så godt kunne ligge i København.

Læs min udtalelse fra Lars Mikkel Johannessen: udtalelse dar es salaam

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s