New York


I august 2010 flyttede jeg til New York for at læse et år på The New School som en del af min danske kandidat (cand. public.) Jeg har læst på de to uddannelser; International Affairs og Nonprofit Management og har blandt andet læst fag som Africa & The West, Introduction to Social Entrepreneurship og Community Engagement. Se mit semesterprojekt i faget Crisis Network her.

Min første solofilm
I efteråret producerede jeg min første mini dokumentarfilm i forbindelse med faget Africa & The West, hvor jeg selv stod for både at filme og redigere. Mød Lookman Mashood, der driver en nigeriansk restaurant i Brooklyn her.

Et indblik i den amerikanske NGO-verden
I foråret 2011 var jeg i praktik hos den amerikanske NGO LitWorld. Min opgave var at producere videoer til organisationen. Den største og mest krævende opgave var at producere en video til deres årlige ‘Fundraiser Gala.’ I USA er det almindeligt at NGO’er samler penge ind ved at arrangere en årlig fest, hvor folk betaler for at deltage. Til gengæld bliver der så serveret drinks og pindemadder, et par bands optræder og typisk er der også en auktion, hvor gæsterne kan byde på donerede kunstværker, smykker osv.
Til denne anledning øsnkede LitWorld at producere en 3 minutters film, der viser, hvad organisationen står for. Se den her.

Video Workshops i Harlem
LitWorld ansatte mig efterfølgende til at gennemføre et to måneders filmprojekt med en gruppe teenagere, der bor omkring 155. gade i Harlem. Jeg ledte en række workshops, hvor deltagerne lærte at fortælle historier gennem videomediet og selv skal producere deres egne tre-fem minutters dokumentarfilm. Workshoppen kulminerede med en filmfremvisning i det lokale community center.
Se video om projektet her.

Gå til bloggen for at læse om mine oplevelser i New York.

Advertisement

4 thoughts on “New York

  1. Hej Anni..
    Jeg skriver til dig, fordi jeg synes at det virkelig er et godt stykke arbejde du har udrettet. Jg læser til international socialrådgiver, og jeg skal i praktik. Jeg vil gerne til New York, og jeg vil gerne arbejde med unge i Harlem. Ved du hvilke steder jeg kan skrive til osv? Jeg har ledt på nettet, men det er svært at finde noget. Håber at du kan hjælpe mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s