Referencer

De følgende citater er uddrag fra de udtalelser, jeg har fået af mine tidligere chefer. 

Anni har indgået i teamet med en stor grad af selvstændighed og professionalisme. Vi har trygt kunnet overlade kommunikationsdelen af projektet til Anni, da hun hurtigt danner sig et klart overblik og har et godt øje for hvilke historier, der er relevante for modtageren. Via vores Facebook side nåede vi i løbet af en uge ud til mere end 6.000 brugere, hvilket er langt over forventning med et “niche” projekt som Game Girl Workshop.

 Andrea Hasselager, Projektleder, Play&Grow

Anni har ikke valgt journalistfaget, fordi det er moderne at beskæftige sig med medier. Hun har valgt det af ideologiske grunde. Alt, hvad Anni har rørt ved på Børn&Unge har været gennemsyret af et stort personligt engagement og et ønske om at bruge journalistikken til at bringe vigtige budskaber videre ud i verden.
Anni har et skarpt blik for skæve vinkler og holder øjne og øre åbne for mulige historier overalt, hvor hun færdes. Hun løber aldrig tør for idéer. I rækken af praktikanter skiller Anni sig ud som særlig vellidt, og hun vil være en gave i enhver kommunikationsafdeling.

 Trine Vinther Larsen, Journalist, Børn&Unge

I sin tid hos IBIS viste Anni et stort overskud, ved selv at sætte en række nye initiative i værk. Fælles for disse var, at Anni lagde stort vægt på, at der skulle være en personlig forbindelse til de frivillige, og at rammerne for de frivillige skulle være indbydende og åbne. Anni har nemt ved at snakke med folk og få dem til at føle sig værdsat.

Annelie Abildgaard, Kommunikationschef, IBIS

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s